Paluszki rybne w piwnej panierce

Dorsz i oryginalna panierka wjeżdżają dziś na nasz kanał. Tego nie możecie przegapić! ?

PALUSZKI RYBNE W PIWNEJ PANIERCE4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
PALUSZKI RYBNE W PIWNEJ PANIERCE
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Obtocz kawałki dorsza w mące.
    Obtocz kawałki dorsza w mące.
  2. Do mąki dodaj zioła prowansalskie, sól, pieprz oraz jasne piwo. Dokładnie wymieszaj.
    Do mąki dodaj zioła prowansalskie, sól, pieprz oraz jasne piwo. Dokładnie wymieszaj.
  3. Obtocz paluszki rybne w piwnej panierce.
    Obtocz paluszki rybne w piwnej panierce.
  4. Smaż na gorącym oleju.
    Smaż na gorącym oleju.
  5. Gotowe paluszki rybne podawaj z ulubionymi składnikami. Smacznego!
    Gotowe paluszki rybne podawaj z ulubionymi składnikami. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×