in ,

Paluszki rybne w piwnej panierce

Ciasto z kiwi bez pieczenia zrobi furorę w Twoim domu
Ciasto z kiwi bez pieczenia zrobi furorę w Twoim domu

Za oknem prawdziwa sauna, dlatego przychodzę z pomysłe...

Dorsz i oryginalna panierka wjeżdżają dziś na nasz kanał. Tego nie możecie przegapić! 👍

PALUSZKI RYBNE W PIWNEJ PANIERCE
PALUSZKI RYBNE W PIWNEJ PANIERCE
15
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje: szt.
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Obtocz kawałki dorsza w mące.
    Obtocz kawałki dorsza w mące.
  2. Do mąki dodaj zioła prowansalskie, sól, pieprz oraz jasne piwo. Dokładnie wymieszaj.
    Do mąki dodaj zioła prowansalskie, sól, pieprz oraz jasne piwo. Dokładnie wymieszaj.
  3. Obtocz paluszki rybne w piwnej panierce.
    Obtocz paluszki rybne w piwnej panierce.
  4. Smaż na gorącym oleju.
    Smaż na gorącym oleju.
  5. Gotowe paluszki rybne podawaj z ulubionymi składnikami. Smacznego!
    Gotowe paluszki rybne podawaj z ulubionymi składnikami. Smacznego!