Wirtualna Polska

Paluszki rybne w piwnej panierce

Paluszki rybne w piwnej panierce

Dorsz i oryginalna panierka wjeżdżają dziś na nasz kanał. Tego nie możecie przegapić! ?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
PALUSZKI RYBNE W PIWNEJ PANIERCE4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
PALUSZKI RYBNE W PIWNEJ PANIERCE
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Obtocz kawałki dorsza w mące.
    Obtocz kawałki dorsza w mące.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Do mąki dodaj zioła prowansalskie, sól, pieprz oraz jasne piwo. Dokładnie wymieszaj.
    Do mąki dodaj zioła prowansalskie, sól, pieprz oraz jasne piwo. Dokładnie wymieszaj.
  3. Obtocz paluszki rybne w piwnej panierce.
    Obtocz paluszki rybne w piwnej panierce.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Smaż na gorącym oleju.
    Smaż na gorącym oleju.
  5. Gotowe paluszki rybne podawaj z ulubionymi składnikami. Smacznego!
    Gotowe paluszki rybne podawaj z ulubionymi składnikami. Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×