Panierowany filet z kurczaka z OVI

Porcje
2
Porcje
2
Składniki
Podstawowe składniki
Do panierowania
Sposób przygotowania
  1. Podziel cukinię w cienkie plastry. Następnie umieść je w Ovi, polej oliwą z oliwek i dopraw do smaku solą. Uruchom sprzęt na 10 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  2. Podziel filet z kurczaka na pół, po czym rozbij go przy pomocy tłuczka. Teraz dopraw solą i pieprzem.
  3. Na każdym filecie ułóż plastry cukinii, szynki i mozzarellę. Zwiń w kieszonką.
  4. Następnie obtocz w mące, jajkach i bułce tartej.
  5. Tak przygotowanego kurczaka umieść w Ovi wraz z frytkami. Polej całość oliwą z oliwek i piecz przez 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
Panierowany filet z kurczaka z OVI
Panierowany filet z kurczaka z Ovi 😍

Szukasz szybkiego, sprawdzonego i pysznego pomysłu na obiad? Mamy coś wyjątkowego - kurczaka z cukinią, serem i szynką w panierce 😉 👍 SPRZĘT ➡️ Philips Ovi Smart ➡️ https://pysznosci.co/36WZbQLPRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/302879

Posted by Pyszności on Monday, August 10, 2020