Papryka z kapeluszem z piekarnika

Jeśli lubicie paprykę, ten przepis z pewnością się Wam spodoba ? Oto genialne połączenie, które podbiło nasze serca ?

Papryka z kapeluszem z piekarnika2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Papryka z kapeluszem z piekarnika
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Odetnij górną część papryk i usuń ich zawartość.
    Odetnij górną część papryk i usuń ich zawartość.
  2. W misce połącz ze sobą kaszę, pomidory, szczypiorek, pieprz, sól i olej.
    W misce połącz ze sobą kaszę, pomidory, szczypiorek, pieprz, sól i olej.
  3. Po chwili dodaj mozzarellę.
    Po chwili dodaj mozzarellę.
  4. Nafaszeruj papryki i na wierzchu umieść odcięte "kapelusze". Piecz przez 25 minut w rozgrzanym do 190 stopni Celsjusza piekarniku.
    Nafaszeruj papryki i na wierzchu umieść odcięte "kapelusze". Piecz przez 25 minut w rozgrzanym do 190 stopni Celsjusza piekarniku.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×