Pyszne paprykowe pizzerki

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie pysznych pizzerek paprykowych. Uwielbiam takie smaki!

Pyszne paprykowe pizzerki
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszne paprykowe pizzerki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ułóż połówki papryk na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Polej je oliwą z oliwek i dopraw solą, pieprzem i oregano.
    Ułóż połówki papryk na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Polej je oliwą z oliwek i dopraw solą, pieprzem i oregano.
  2. Do każdej połówki papryki nakładaj kolejno: sos marinara, ser żółty, ser parmezan i pepperoni. Włóż blaszkę do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni C i piecz przez 15 minut.
    Do każdej połówki papryki nakładaj kolejno: sos marinara, ser żółty, ser parmezan i pepperoni. Włóż blaszkę do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni C i piecz przez 15 minut.
  3. Po 15 minutach wyjmij papryki z piekarnika. Każdą z nich posyp z wierzchu posiekaną natką pietruszki.
    Po 15 minutach wyjmij papryki z piekarnika. Każdą z nich posyp z wierzchu posiekaną natką pietruszki.
  4. I gotowe.
    I gotowe.
  5. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×