Parówkowe kwiatki

Zaserwuj swoim maluchom pyszne śniadanie w formie kwiatów. Po prostu palce lizać!

Parówkowe kwiatki 10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Parówkowe kwiatki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel ciasto na mniejsze kawałki.
    Podziel ciasto na mniejsze kawałki.
  2. Następnie na każdym z nich ułóż parówkę i zawiń.
    Następnie na każdym z nich ułóż parówkę i zawiń.
  3. Ponacinaj każdy rulon, dzieląc na 6 części.
    Ponacinaj każdy rulon, dzieląc na 6 części.
  4. Poukładaj kawałki tak, aby wyszedł kwiatek. Posmaruj roztrzepanym jajkiem i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Poukładaj kawałki tak, aby wyszedł kwiatek. Posmaruj roztrzepanym jajkiem i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×