Parówkowe tornada

Śniadanie w takim wydaniu pokocha każdy maluch ❤ Mega proste i pyszne jednocześnie! ?

Parówkowe tornada8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Parówkowe tornada
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Nadziej parówki na wykałaczki.
    Nadziej parówki na wykałaczki.
  2. Ponacinaj parówki jak na zdjęciu poniżej.
    Ponacinaj parówki jak na zdjęciu poniżej.
  3. Potnij ciasto francuskie na pionowe pasy. Połącz ciasto z parówką na wykałaczce.
    Potnij ciasto francuskie na pionowe pasy. Połącz ciasto z parówką na wykałaczce.
  4. Piecz przekąski przez 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.
    Piecz przekąski przez 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×