Pasta łososiowa domowej roboty

pasta łososiowa

Pasta łososiowa domowej roboty urozmaici każde śniadanie. Dzięki niej zjesz pożywne śniadanie, które doda Ci energii na cały dzień. Po prostu palce lizać!

W przygotowaniu smacznej pasty pomógł nam parowar marki Philips.

Zobacz także: Wegetariańskie falafele

 

Pasta z łososia600
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pasta z łososia
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje g

Sposób przygotowania:

  1. Filety łososia skropl cytryną i dopraw solą. Następnie przygotuj w parowarze. Cały proces powinien trwać ok. 15 minut.
    Filety łososia skropl cytryną i dopraw solą. Następnie przygotuj w parowarze. Cały proces powinien trwać ok. 15 minut.
  2. W robocie kuchennym zmiksuj czerwoną cebulę, suszone pomidory i świeży koperek.
    W robocie kuchennym zmiksuj czerwoną cebulę, suszone pomidory i świeży koperek.
  3. Po chwili dodaj wcześniej przygotowanego łososia i ricottę.
    Po chwili dodaj wcześniej przygotowanego łososia i ricottę.
  4. Gotową pastę podawaj z ulubionym pieczywem. Smacznego!
    Gotową pastę podawaj z ulubionym pieczywem. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×