Pieczona cukinia i kabaczek pod kruszonką.

Porcje
4
Porcje
4
Składniki
Podstawowe składniki
Kruszonka
Sposób przygotowania
  1. Podziel cukinię i kabaczek na cienkie plastry.
  2. Teraz przygotuj kruszonkę. W tym celu połącz: mielone migdały, ser parmezan, oregano, czosnek granulowany i pieprz.
  3. W formie do pieczenia ułóż na przemian plaster cukinii i plaster kabaczka. Całość skropl oliwą z oliwek i posyp wcześniej przygotowaną kruszonką. Teraz wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
Pieczona cukinia i kabaczek pod kruszonką
Pieczona cukinia i kabaczek pod kruszonką 😍

Uwielbiamy warzywa i moglibyśmy jeść je na okrągło 😉. Stąd też kolejny pomył na podanie cukinii i kabaczka 😍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/257892

Opublikowany przez Pyszności Fit Wtorek, 16 czerwca 2020