pieczone gruszki z dodatkami
Categories PrzepisySłodkości

Pieczone gruszki z dodatkami

Pieczone gruszki z dodatkami to szybki i sprawdzony przepis na udany deser. Co więcej, jego przygotowanie jest bajecznie proste. czego chcieć więcej?

Zobacz także: Jabłkowa chmurka na herbatnikach

Pieczone gruszki z dodatkami4
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pyszności
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pieczone gruszki z dodatkami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel gruszki na dwie części. Następnie usuń szypułki i nasiona.
    Podziel gruszki na dwie części. Następnie usuń szypułki i nasiona.
  2. W powstałym wgłębieniu umieść masło i miód. Wstaw gruszki do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    W powstałym wgłębieniu umieść masło i miód. Wstaw gruszki do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie zmiksuj ze sobą: śmietankę, cukier puder, ekstrakt waniliowy i serek śmietankowy.
    W międzyczasie zmiksuj ze sobą: śmietankę, cukier puder, ekstrakt waniliowy i serek śmietankowy.
  4. Umieść miks w podpieczonych gruszkach. Dodaj posiekane orzechy i miód.
    Umieść miks w podpieczonych gruszkach. Dodaj posiekane orzechy i miód.
  5. Smacznego!
    Smacznego!
299925