Kategorie DaniaPrzepisy

Pierogi z tuńczykiem

Pierogi z tuńczykiem totalnie zawróciły nam w głowach! Z Tobą będzie podobnie. Wystarczy jeden kęs, aby zakochać się w nich bez pamięci ❤️

W przygotowaniu farszu z tuńczykiem pomógł nam robot kuchenny marki Philips.

Zobacz także: Pierś z kurczaka pod batatowym puree

Pierogi z tuńczykiem40
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pierogi z tuńczykiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.
Farsz
Ciasto

Sposób przygotowania:

  1. Na rozgrzanej patelni połącz cebulę i czerwoną paprykę.
    Na rozgrzanej patelni połącz cebulę i czerwoną paprykę.
  2. W robocie kuchennym zmiksuj ze sobą: fetę, tuńczyka w sosie własnym, mieszankę z patelni oraz pieprz.
    W robocie kuchennym zmiksuj ze sobą: fetę, tuńczyka w sosie własnym, mieszankę z patelni oraz pieprz.
  3. Przygotuj ciasto na pierogi, po czym je rozwałkuj i wytnij kółka.
    Przygotuj ciasto na pierogi, po czym je rozwałkuj i wytnij kółka.
  4. Umieść trochę farszu na każdym elemencie i zlep na pierogi. Następnie gotuj przez kilka minut we wrzącej wodzie.
    Umieść trochę farszu na każdym elemencie i zlep na pierogi. Następnie gotuj przez kilka minut we wrzącej wodzie.
  5. I gotowe!
    I gotowe!
Pierogi z tuńczykiem

W naszym pierogach tym razem ukryliśmy farsz z tuńczykiem 👍😘 Ślinka cieknie od samego patrzenia 😋PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/292886

Opublikowany przez Pyszności Środa, 18 marca 2020