Pizzowa ręka

Szykujesz imprezę z okazji Halloween, ale nie wiesz jaką przekąskę przygotować? Dzięki naszej pizzowej ręce, nie będziesz musiała dłużej się nad tym zastanawiać. Ten przepis jest po prostu genialny!

Pizzowa ręka4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pizzowa ręka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Ciasto
Pozostałe składniki

Sposób przygotowania:

  1. Przygotuj ciasto i odstaw do wyrośnięcia. Następnie rozwałkuj ciasto i wykrój ręce.
    Przygotuj ciasto i odstaw do wyrośnięcia. Następnie rozwałkuj ciasto i wykrój ręce.
  2. Na cieście rozprowadź sos do pizzy oraz żółty ser.
    Na cieście rozprowadź sos do pizzy oraz żółty ser.
  3. Wstaw do piekarnika na 12 minut (temperatura 240 stopni Celsjusza).
    Wstaw do piekarnika na 12 minut (temperatura 240 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×