Pizzowe rożki

Dzięki temu przepisowi przygotujecie bez większych problemów i w ekspresowym tempie pyszne przekąski, którym nikt nie będzie mógł się oprzeć. Ślinka cieknie na sam widok!

Pizzowe rożki4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pizzowe rożki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Przy pomocy arkusza A4 i papieru do pieczenia przygotuj platformę na której umieścisz spód do pizzy.
    Przy pomocy arkusza A4 i papieru do pieczenia przygotuj platformę na której umieścisz spód do pizzy.
  2. Na każdą podstawę nawiń ciasto (jak na zdjęciu poniżej).
    Na każdą podstawę nawiń ciasto (jak na zdjęciu poniżej).
  3. Piecz pizzowe rożki przez 20 minut w rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza piekarniku.
    Piecz pizzowe rożki przez 20 minut w rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza piekarniku.
  4. Wypełnij rożki następującymi składnikami: mozzarellą, sosem pomidorowym, cebulą, papryką i salami.
    Wypełnij rożki następującymi składnikami: mozzarellą, sosem pomidorowym, cebulą, papryką i salami.
  5. Włóż ponownie pizzowe rożki do piekarnika na 5 minut (temperatura 180 stopni Celsjusza).
    Włóż ponownie pizzowe rożki do piekarnika na 5 minut (temperatura 180 stopni Celsjusza).
  6. I to wszystko!
    I to wszystko!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×