Wirtualna Polska

Pizzowe rulony z chleba tostowego

Pizzowe rulony z chleba tostowego

Przychodzimy z kolejną przekąską, której nie możecie przegapić. Tym razem postawiliśmy na pizzę w niecodziennym wydaniu ??

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Pizzowe rulony z chleba tostowego12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pizzowe rulony z chleba tostowego
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Odkrój skórki z każdej kromki chleba tostowego. Następnie rozwałkuj każdy element i rozprowadź na nim sos do pizzy jak na zdjęciu poniżej.
    Odkrój skórki z każdej kromki chleba tostowego. Następnie rozwałkuj każdy element i rozprowadź na nim sos do pizzy jak na zdjęciu poniżej.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Na wierzchu ułóż fetę, czarne oliwki i świeżą bazylię. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Nie zapomnij również o oliwie z oliwek oraz parmezanie.
    Na wierzchu ułóż fetę, czarne oliwki i świeżą bazylię. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Nie zapomnij również o oliwie z oliwek oraz parmezanie.
  3. Zwiń w rulonik i zabezpiecz przy pomocy wykałaczki.
    Zwiń w rulonik i zabezpiecz przy pomocy wykałaczki.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Posmaruj jajkiem i posyp bułką tartą. Następnie przełóż do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Posmaruj jajkiem i posyp bułką tartą. Następnie przełóż do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×