in ,

Pizzowe szaszłyki

Jak zamarynować karkówkę na grilla, aby wyszła idealna
Jak zamarynować karkówkę na grilla, aby wyszła idealna

Sezon grillowy trwa w najlepsze. Da się to poczuć szcze...

Pizza na szaszłykach? Czemu nie! To będzie prawdziwy hit 😉

Pizzowe szaszłyki
Pizzowe szaszłyki
14
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Podziel spód na pizzę na pionowe plastry.
    Podziel spód na pizzę na pionowe plastry.
  2. Następnie nadziej ciasto na szaszłyki, dodając poszczególne składniki.
    Następnie nadziej ciasto na szaszłyki, dodając poszczególne składniki.
  3. To od Ciebie zależy w jakiej kolejności ułożysz wszystkie elementy.
    To od Ciebie zależy w jakiej kolejności ułożysz wszystkie elementy.
  4. Przed wstawieniem do piekarnika posmaruj szaszłyki roztrzepanym jajkiem. Następnie wstaw do piekarnika na 15 minut (temperatura 210 stopni Celsjusza).
    Przed wstawieniem do piekarnika posmaruj szaszłyki roztrzepanym jajkiem. Następnie wstaw do piekarnika na 15 minut (temperatura 210 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!