Podwójny schabowy

Jak tradycyjny obiad to tylko schabowy, a zwłaszcza w podwójnej wersji ? Oj będzie się działo ?

Podwójny schabowy - pysznosci2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Podwójny schabowy - pysznosci
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel schab na mniejsze kawałki (grubość 2 cm).
    Podziel schab na mniejsze kawałki (grubość 2 cm).
  2. Przy pomocy tłuczka roztłucz mięso, po czym dopraw je solą, pieprzem oraz czosnkiem.
    Przy pomocy tłuczka roztłucz mięso, po czym dopraw je solą, pieprzem oraz czosnkiem.
  3. Na wierzchu ułóż startą cebulę i przełóż drugim schabowym.
    Na wierzchu ułóż startą cebulę i przełóż drugim schabowym.
  4. Obtocz w mące, jajkach i bułce tartej, po czym smaż na smalcu na patelni.
    Obtocz w mące, jajkach i bułce tartej, po czym smaż na smalcu na patelni.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×