Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie przekąski z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem.

Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem1
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje bagietka

Sposób przygotowania:

  1. Rozkrój bagietkę, a następnie włóż do niej ser cheddar, pokrojoną mozzarellę i ser pleśniowy.
    Rozkrój bagietkę, a następnie włóż do niej ser cheddar, pokrojoną mozzarellę i ser pleśniowy.
  2. Zamknij bagietkę i owiń wokół niej plastry boczku. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz przez 20 minut.
    Zamknij bagietkę i owiń wokół niej plastry boczku. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz przez 20 minut.
  3. Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.
    Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.
  4. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×