Przekąska z ciasta francuskiego z szynką i serem

przekąska z ciasta francuskiego z szynką i serem

Przekąska z ciasta francuskiego z szynką oraz serem – i nie potrzebujesz nic więcej, aby sprawić swoim maluchom kulinarną niespodziankę. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Zobacz także: Błyskawiczna zapiekanka z warzywami

Przekąska z ciasta francuskiego8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Przekąska z ciasta francuskiego
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Rozprowadź sos do pizzy na arkuszu ciasta francuskiego.
    Rozprowadź sos do pizzy na arkuszu ciasta francuskiego.
  2. Następnie umieść na wierzchu plastry szynki...
    Następnie umieść na wierzchu plastry szynki...
  3. ...kukurydzę, paprykę...
    ...kukurydzę, paprykę...
  4. ... oraz plastry żółtego sera. Na brzegach rozprowadź roztrzepane jajko.
    ... oraz plastry żółtego sera. Na brzegach rozprowadź roztrzepane jajko.
  5. Na wierzchu umieść drugi arkusz ciasta francuskiego. Na cieście rozprowadź roztrzepane jajko i posyp całość oregano. Po czym wstaw do piekarnika na 12-15 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Na wierzchu umieść drugi arkusz ciasta francuskiego. Na cieście rozprowadź roztrzepane jajko i posyp całość oregano. Po czym wstaw do piekarnika na 12-15 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×