in , ,

Przepis na łososia w cieście francuskim

Przepis na łososia w oryginalnym wydaniu? Bardzo proszę! Oto genialny przepis, który nie tylko świetnie się prezentuje, ale i genialne smakuje.

Zresztą już za moment sama się przekonasz!

A jeśli kochasz łososia równie mocno jak my, nie możesz przegapić również przepisu na łososia w cytrusach.

Przepis na łososia w cieście francuskim
Przepis na łososia w cieście francuskim
4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą masło, por, śmietankę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Na patelni połącz ze sobą masło, por, śmietankę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  2. Rozprowadź mieszankę na cieście francuskim. Dodaj mozzarellę i filety z łososia.
    Rozprowadź mieszankę na cieście francuskim. Dodaj mozzarellę i filety z łososia.
  3. Przykryj drugim ciastem francuskim i uformuj rybę.
    Przykryj drugim ciastem francuskim i uformuj rybę.
  4. Rozprowadź na powstałej rybie jajko i wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Rozprowadź na powstałej rybie jajko i wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Piekarnik 200 stopni 15-20 minut.