Kraby – przepisy z ciasta francuskiego – junior

Porcje
6
Porcje
6
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Podziel ciasto francuskie na trójkąty.
  2. Rozprowadź w dolnej części czerwone pesto, żółty ser i parówkę z indyka.
  3. Zwiń i odetnij końcówki. Nie wyrzucaj ich, bo jeszcze się przydadzą. Natnij parówkę z każdej strony.
  4. Umieść parówki w cieście francuskim i odcięte końcówki na blaszce do pieczenia. Posmaruj ciasto roztrzepanym jajkiem, po czym wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Przy pomocy mini mozzarelli, czarnego pieprzu i podpieczonych końcówek parówek stwórz urocze kraby. Smacznego!
Kraby – pyszne przepisy z ciasta francuskiego
Kraby z ciasta francuskiego

Urocze kraby z parówką staną się ulubioną przekąską każdego malucha 👶👌PRZEPIS 👉 http://www.pysznosci.pl/257038

Posted by Pyszności Junior on Sunday, June 16, 2019