Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie niskowęglowodanowego naleśnika z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem.

Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce dobrze wymieszaj ze sobą jajka, mleko, sól i szczypiorek.
    W misce dobrze wymieszaj ze sobą jajka, mleko, sól i szczypiorek.
  2. Na patelni roztop masło, a następnie wlej zawartość miski. Smaż przez 5 minut.
    Na patelni roztop masło, a następnie wlej zawartość miski. Smaż przez 5 minut.
  3. Po 5 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż naleśnika na talerz. Nasmaruj jego środek sosem marinara. Następnie układaj kolejno: czarna fasola, plastry awokado, boczek i ser.
    Po 5 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż naleśnika na talerz. Nasmaruj jego środek sosem marinara. Następnie układaj kolejno: czarna fasola, plastry awokado, boczek i ser.
  4. Zawiń boki naleśnika do środka.
    Zawiń boki naleśnika do środka.
  5. I gotowe.
    I gotowe.
  6. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×