PrzepisPrzekąskiRogale na słono z salami i serem

Rogale na słono z salami i serem

Rogale na słono z salami i serem
Pyszności
02.09.2018 15:00, aktualizacja: 03.09.2018 08:27

Szybka i pyszna przekąska? Bardzo proszę oto genialny przepis, który z pewnością będziecie chcieli wykorzystać ?

Składniki:

  1. 1 szt. ciasto francuskie
  2. 1/3 szkl. sos pomidorowy
  3. 8 plastrów salami
  4. 8 kawałków ser
Sposób przygotowania:

1. Na cieście francuskim rozprowadź sos pomidorowy. Następnie wydziel z niego trójkąty

Obraz

2. Na każdym trójkącie ułóż plastry salami i kawałki żółtego sera.

Obraz

3. Zwiń jak na zdjęciu poniżej. Następnie wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).

Obraz

4. Smacznego!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także