Rolada szpinakowa z łososiem

Porcje
4
Porcje
4
Składniki
Omlet szpinakowy
Pozostałe składniki
Sposób przygotowania
  1. W blenderze kielichowym połącz: żółtka, mąkę owsianą, mleko, świeży szpinak i sól.
  2. W osobnej misce ubij białka ze szczyptą soli.
  3. Następnie połącz obie mieszanki i przełóż na blachę do pieczenia. Wstaw szpinakowy omlet na 20 minut do piekarnika (temp. 170 stopni Celsjusza).
  4. Następnie zwiń szpinakową mieszankę w rulon i odstaw na 20 minut.
  5. Po tym czasie rozprowadź na niej serek śmietankowy, wędzonego łososia i świeży koperek. Zwiń ponownie w rulon i odstaw do lodówki na 30 minut.
  6. Smacznego!
Szpinakowa rolada z łososiem i serkiem śmietankowym
Rolada szpinakowa z łososiem

Chcesz zaskoczyć swoich bliskich fajną przekąską w fitowej wersji? Postaw na pyszną roladę szpinakową z łososiem ❤️👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/287905

Posted by Pyszności Fit on Friday, February 7, 2020