Roladka z kurczaka na zielono

Szukasz ciekawego przepisu na obiad z kurczakiem w roli głównej? Mamy coś, co na pewno Ci się spodoba ??

Roladka z kurczaka na zielono4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Roladka z kurczaka na zielono
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Pierś z kurczaka podziel na pół, po czym rozbij na cienkie kawałki.
    Pierś z kurczaka podziel na pół, po czym rozbij na cienkie kawałki.
  2. W misce połącz ze sobą ugotowane brokuły, masło oraz sól. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą ugotowane brokuły, masło oraz sól. Dokładnie wymieszaj.
  3. Na kawałku folii spożywczej ułóż 4 kawałki fileta z kurczaka. Dopraw solą i pieprzem. Następnie ułóż plastry sera i brokułową mieszankę. Zwiń w rulon przy pomocy folii.
    Na kawałku folii spożywczej ułóż 4 kawałki fileta z kurczaka. Dopraw solą i pieprzem. Następnie ułóż plastry sera i brokułową mieszankę. Zwiń w rulon przy pomocy folii.
  4. Usuń folię spożywczą i owiń kurczaka w plastry boczku. Wstaw do piekarnika na 25 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Usuń folię spożywczą i owiń kurczaka w plastry boczku. Wstaw do piekarnika na 25 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×