Roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem

W tym artykule zobaczysz, jak przyrządzić pyszne roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem, fetą, koperkiem, szczypiorkiem, rukolą i sałatą.

Roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W miseczce dobrze wymieszaj ze sobą ser feta i serek śmietankowy.
    W miseczce dobrze wymieszaj ze sobą ser feta i serek śmietankowy.
  2. Każdego naleśnika równomiernie nasmaruj mieszanką sera fety i serka śmietankowego. Na każdym z nich ułóż plastry wędzonego łososia, koperek, rukolę, szczypiorek i sałatę.
    Każdego naleśnika równomiernie nasmaruj mieszanką sera fety i serka śmietankowego. Na każdym z nich ułóż plastry wędzonego łososia, koperek, rukolę, szczypiorek i sałatę.
  3. Każdego naleśnika zawiń w rulon, a następnie pokrój na roladki.
    Każdego naleśnika zawiń w rulon, a następnie pokrój na roladki.
  4. Gotowe roladki ułóż na talerzu. Przed podaniem skrop je z wierzchu cytryną.
    Gotowe roladki ułóż na talerzu. Przed podaniem skrop je z wierzchu cytryną.
  5. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×