Wirtualna Polska

Roladki z indyka z warzywami

Roladki z indyka z warzywami

Roladki z indyka z warzywami to gotowy dodatek do zestawu obiadowego. Prosty, smaczny i oryginalny pomysł na stałe zagości w Twoim menu.

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Cukinia i marchewka nabrały fajnych kształtów dzięki Zoodlerowi marki Philips.

Zobacz także: Pieczeń rzymska z zoodlowaną marchewką

Roladki z indyka z warzywami4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Roladki z indyka z warzywami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Rozbij filety z indyka na cieknie plastry. Następnie dopraw słodką papryką, suszonym czosnkiem i majerankiem.
    Rozbij filety z indyka na cieknie plastry. Następnie dopraw słodką papryką, suszonym czosnkiem i majerankiem.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. W zoodlerze przygotuj marchewkę i cukinię.
    W zoodlerze przygotuj marchewkę i cukinię.
  3. Następnie połącz warzywa z oliwą z oliwek, ziołami prowansalskimi, pieprzem i solą. Dokładnie wymieszaj. Potnij papryki w cienkie paski.
    Następnie połącz warzywa z oliwą z oliwek, ziołami prowansalskimi, pieprzem i solą. Dokładnie wymieszaj. Potnij papryki w cienkie paski.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Umieść mieszankę z miski na piersi z indyka. Dodaj kilka papryk i zwiń w rulon.
    Umieść mieszankę z miski na piersi z indyka. Dodaj kilka papryk i zwiń w rulon.
  5. Przełóż roladki do formy do pieczenia. Skropl oliwią z oliwek i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Przełóż roladki do formy do pieczenia. Skropl oliwią z oliwek i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×