Wirtualna Polska

Roladki z indyka ze szparagami

Roladki z indyka ze szparagami

Sezon na szparagi w pełni, dlatego też nie mogło zabraknąć ich w naszych roladkach z indyka. Kiedy je przygotowujemy, nasi bliscy zawsze proszą o dokładkę 😉👍

Nasz obiad przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Udka z kurczaka w marynacie

Roladki z indyka z szparagami4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Roladki z indyka z szparagami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Rozbij mięso przy pomocy tłuczka do mięsa. Następnie dopraw solą i pieprzem. Nie zapomnij również o czosnku.
    Rozbij mięso przy pomocy tłuczka do mięsa. Następnie dopraw solą i pieprzem. Nie zapomnij również o czosnku.
  2. Na rozbitym indyku ułóż 3 szparagi i ser. Po czym polej delikatnie oliwą z oliwek.
    Na rozbitym indyku ułóż 3 szparagi i ser. Po czym polej delikatnie oliwą z oliwek.
  3. Na koniec zwiń w roladki.
    Na koniec zwiń w roladki.
  4. A następnie piecz w Ovi przez 15 minut (temp. 150 stopni Celsjusza).
    A następnie piecz w Ovi przez 15 minut (temp. 150 stopni Celsjusza).
  5. Pyszne roladki podawaj z ulubionymi dodatkami, my postawiliśmy na ziemniaki. Smacznego!
    Pyszne roladki podawaj z ulubionymi dodatkami, my postawiliśmy na ziemniaki. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×