Wirtualna Polska

Rollsy z ciasta francuskiego w pikantnej wersji

Rollsy z ciasta francuskiego w pikantnej wersji

Co powiesz na rollsy z ciasta francuskiego w ostrym wydaniu z zielonymi papryczkami? My jak najbardziej jesteśmy na tak i mamy nadzieję, że również dołączysz do naszego grona ?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Makaron spaghetti z botwinką w ciekawym wydaniu

Pikantne rollsy z ciasta francuskiego12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pikantne rollsy z ciasta francuskiego
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Usuń z papryczek gniazda nasienne i podziel je na mniejsze kawałki.
    Usuń z papryczek gniazda nasienne i podziel je na mniejsze kawałki.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Następnie podsmaż na patelni boczek, podzielony na małe kawałki. Odstaw na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulę z papryczkami.
    Następnie podsmaż na patelni boczek, podzielony na małe kawałki. Odstaw na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulę z papryczkami.
  3. Połącz w misce serek śmietankowy, podsmażone składniki, ser cheddar, czosnek granulowany oraz pieprz.
    Połącz w misce serek śmietankowy, podsmażone składniki, ser cheddar, czosnek granulowany oraz pieprz.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Rozprowadź mieszankę na cieście francuskim. Zwiń w rulon i podziel na mniejsze kawałki.
    Rozprowadź mieszankę na cieście francuskim. Zwiń w rulon i podziel na mniejsze kawałki.
  5. Ułóż na blaszce do pieczenia i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Ułóż na blaszce do pieczenia i wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×