Sałatka na ciepło

Tym razem mamy dla Was kolorową propozycję w wersji fit. Takie sałatki moglibyśmy jeść na okrągło!

Sałatka na ciepło4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Sałatka na ciepło
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Sos

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą pastę tahini, sos sojowy, ocet jabłkowy, sok z cytryny, starty imbir, czosnek granulowany oraz wodę.
    W misce połącz ze sobą pastę tahini, sos sojowy, ocet jabłkowy, sok z cytryny, starty imbir, czosnek granulowany oraz wodę.
  2. Na patelni podsmaż cebulę dymkę, mięso mielone, pieprz i sól.
    Na patelni podsmaż cebulę dymkę, mięso mielone, pieprz i sól.
  3. Po chwili dodaj jarmuż, cebulę oraz mieszankę warzyw.
    Po chwili dodaj jarmuż, cebulę oraz mieszankę warzyw.
  4. Na gotowym daniu umieść pastę tahini i to wszystko!
    Na gotowym daniu umieść pastę tahini i to wszystko!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×