Wirtualna Polska

Sernik z brzoskwiniami w wersji fit

sernik z brzoskwiniami

Sernik z brzoskwiniami w takim wydaniu skradnie serce największemu twardzielowi. Wiemy o tym najlepiej z własnego doświadczenia ? Dlatego tego przepisu po prostu nie możesz przegapić ?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Fitowy sernik na zimno z awokado

Sernik z brzoskwiniami w wersji fit6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Sernik z brzoskwiniami w wersji fit
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podziel brzoskwinie na pół i usuń pestkę. Następnie użyj blendera.
    Podziel brzoskwinie na pół i usuń pestkę. Następnie użyj blendera.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. W misce połącz ze sobą ser oraz jajka.
    W misce połącz ze sobą ser oraz jajka.
  3. Jako kolejne składniki dodaj erytrytol i odżywkę białkową. Po zmiksowaniu dorzuć do mieszanki wcześniej przygotowane brzoskwinie. Wymieszaj delikatnie.
    Jako kolejne składniki dodaj erytrytol i odżywkę białkową. Po zmiksowaniu dorzuć do mieszanki wcześniej przygotowane brzoskwinie. Wymieszaj delikatnie.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Na dnie formy rozprowadź cienką warstwę masła. Po czym dodaj orzechy arachidowe, dzięki czemu unikniesz przywarcia ciasta do formy.
    Na dnie formy rozprowadź cienką warstwę masła. Po czym dodaj orzechy arachidowe, dzięki czemu unikniesz przywarcia ciasta do formy.
  5. Przelej mieszankę do formy. Wstaw do piekarnika na godzinę (180 stopni Celsjusza).
    Przelej mieszankę do formy. Wstaw do piekarnika na godzinę (180 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×