Sernik z cukinią – czegoś takiego jeszcze nie było!

Sernik kojarzy się nam zazwyczaj na słodko z owocami. A jak się okazuje można przygotować również wersję na słono. I to w fitowym wydaniu!

Na pewno chciałabyś skosztować sernik w takim formacie ?

Zobacz także: Kakaowe krówki domowej roboty dla juniora

Sernik z cukinią - czegoś takiego jeszcze nie było!6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Sernik z cukinią - czegoś takiego jeszcze nie było!
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Zetrzyj cukinię na tarce.
    Zetrzyj cukinię na tarce.
  2. Następnie połącz w misce zmielony twaróg, żółtka, parmezan i koperek.
    Następnie połącz w misce zmielony twaróg, żółtka, parmezan i koperek.
  3. Nie zapomnij dodać również: skórkę z cytryny, czosnek oraz pieprz.
    Nie zapomnij dodać również: skórkę z cytryny, czosnek oraz pieprz.
  4. Połącz mieszankę z wcześniej przygotowaną cukinią i umieść w formie do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 60 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Połącz mieszankę z wcześniej przygotowaną cukinią i umieść w formie do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 60 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×