Serowy kurczak z patelni

Już za chwilę udacie się do kuchni, aby przygotować dzisiejszy przepis. Wystarczy jedno spojrzenie na efekt końcowy, aby zakochać się w nim bez pamięci ❤️

Faszerowany kurczak z patelni3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Faszerowany kurczak z patelni
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Piersi z kurczak natnij wzdłóż, aby stworzyć kieszonkę. Umieść w niej plastry mozzarelli i dopraw do smaku.
    Piersi z kurczak natnij wzdłóż, aby stworzyć kieszonkę. Umieść w niej plastry mozzarelli i dopraw do smaku.
  2. W misce połącz ze sobą panierkę panko, oregano, czosnek w proszku i parmezan. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą panierkę panko, oregano, czosnek w proszku i parmezan. Dokładnie wymieszaj.
  3. Obtocz kurczaka w mące, jajkach i panierce.
    Obtocz kurczaka w mące, jajkach i panierce.
  4. Następnie smaż przez kilka minut na rozgrzanej patelni. Jako kolejny składnik dodaj pomidory z ziołami i duś ok. 10 minut.
    Następnie smaż przez kilka minut na rozgrzanej patelni. Jako kolejny składnik dodaj pomidory z ziołami i duś ok. 10 minut.
  5. Potem dodaj pietruszkę oraz parmezan.
    Potem dodaj pietruszkę oraz parmezan.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×