śliwki na kruszonce
Kategorie FitNa szybkoPrzepisyŚniadania

Śliwki na kruszonce

Sezon na śliwki w pełni. Stąd też przepis na śliwki na kruszonce, które sprawdzą się zarówno w formie deseru, jak i śniadania.

Zobacz także: Kotlety z indyka gotowane na parze

Śliwki na kruszonce6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Śliwki na kruszonce
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Podstawowe składniki
Śliwki
Dodatki

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: otręby owsiane, mąkę migdałową, syrop klonowy...
    W misce połącz ze sobą: otręby owsiane, mąkę migdałową, syrop klonowy...
  2. cynamon, olej kokosowy i sól. Dokładnie wymieszaj.
    cynamon, olej kokosowy i sól. Dokładnie wymieszaj.
  3. Z powstałej mieszanki stwórz spód.
    Z powstałej mieszanki stwórz spód.
  4. Śliwki podziel na mniejsze kawałki. Następnie połącz je na patelni z syropem klonowym.
    Śliwki podziel na mniejsze kawałki. Następnie połącz je na patelni z syropem klonowym.
  5. Po czym przełóż do formy do pieczenia. Na wierzchu rozsyp orzechy pistacjowe.
    Po czym przełóż do formy do pieczenia. Na wierzchu rozsyp orzechy pistacjowe.
  6. Wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza). Smacznego!
    Wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza). Smacznego!
Śliwki z kruszonką

Idealna propozycja ze śliwkami zarówno na śniadanie, jak i na deser ❤️ PRZEPIS 👉 http://www.pysznosci.pl/268264

Publiée par Pyszności Fit sur Vendredi 13 septembre 2019