Śniadaniowe ciastko z parówką i jajecznicą

Porcje
6
Porcje
6
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Ciasto francuskie podziel na 3 części. Po czym na każdej z nich ułóż po 2 plastry cheddara.
  2. Następnie dodaj po parówce i dwóch łyżkach wcześniej przygotowanej jajecznicy. Nie zapomnij również doprawić solą i pieprzem.
  3. Zwiń górne i dolne końcówki ciasta do środka. Następnie ponacinaj nożem wystającą część ciasta, aby po chwili przykryć nią parówkę i jajecznicę.
  4. Wstaw do piekarnika na 15-20 minut (temp. 220 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
Śniadaniowa sakiewka z parówką i jajecznicą
Śniadaniowa sakiewka z parówką i jajecznicą

Z naszą wyjątkową sakiewką śniadanie stanie się Waszym ulubionym posiłkiem w ciągu dnia 😉👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/246362

Posted by Pyszności on Thursday, January 24, 2019