in ,

Proste i szybkie śniadaniowe tosty z piekarnika

Nasze tosty śniadaniowe są mega proste w przygotowaniu. Dzięki nim rozpoczniesz w świetnym humorze każdy dzień. Czego chcieć więcej?

Zobacz także: Kotlety z groszku zielonego dla juniora

Proste śniadaniowe tosty
Proste śniadaniowe tosty
3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Podziel chleb pełnoziarnisty na mniejsze kawałki.
    Podziel chleb pełnoziarnisty na mniejsze kawałki.
  2. Podziel elementy na pół. W jednej części zrób otwory.
    Podziel elementy na pół. W jednej części zrób otwory.
  3. Na całych częściach ułóż po dwa plastry boczku. W kanapkach z otworem umieść po jednym jajku.
    Na całych częściach ułóż po dwa plastry boczku. W kanapkach z otworem umieść po jednym jajku.
  4. Wstaw do piekarnika na 10-15 minut, temperatura 160 stopni Celsjusza.
    Wstaw do piekarnika na 10-15 minut, temperatura 160 stopni Celsjusza.
  5. Ułóż część z boczkiem. Następnie dodaj element z jajkiem. Posyp szczypiorkiem i parmezanem. Możesz również doprawić do smaku solą i pieprzem.
    Ułóż część z boczkiem. Następnie dodaj element z jajkiem. Posyp szczypiorkiem i parmezanem. Możesz również doprawić do smaku solą i pieprzem.
  6. Smacznego!
    Smacznego!