Sos chrzanowy na zimno

sos chrzanowy na zimno

Sos chrzanowy to „must have” podczas świąt wielkanocnych. I dziś pokażemy Ci, jak w szybki i prosty sposób, można go przygotować w zaciszu własnego domu. To naprawdę bajecznie proste!

Kremową konsystencję naszego sosu uzyskaliśmy dzięki blenderowi próżniowemu marki Philips.

Zobacz także: Kurczak w panierce panko

Sos chrzanowy na zimno300
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Sos chrzanowy na zimno
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje ml

Sposób przygotowania:

  1. W blenderze próżniowym połącz ze sobą: jajka ugotowane na twardo, chrzan, śmietanę, majonez, sól oraz pieprz.
    W blenderze próżniowym połącz ze sobą: jajka ugotowane na twardo, chrzan, śmietanę, majonez, sól oraz pieprz.
  2. W mgnieniu oka otrzymasz kremową i jednolitą konsystencję! Sos przechowuj w lodówce do 3 dni.
    W mgnieniu oka otrzymasz kremową i jednolitą konsystencję! Sos przechowuj w lodówce do 3 dni.
  3. Możesz wykorzystać go do sałatki, wędlin, jak i jajek ugotowanych na twardo. Smacznego!
    Możesz wykorzystać go do sałatki, wędlin, jak i jajek ugotowanych na twardo. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×