in , ,

Makaron na zielono

Jeśli macie już dość tradycyjnego makaronu, mamy oryginalną wersję, która z pewnością przypadnie Wam do gustu 😉 Takie połączenia smaków lubimy najbardziej ❤️

Spaghetti na zielono
Spaghetti na zielono
2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Do blendera wrzuć obrane awokado, jajko oraz sok z limonki.
    Do blendera wrzuć obrane awokado, jajko oraz sok z limonki.
  2. Następnie dodaj czosnek, sól, pieprz i mleczko kokosowe.
    Następnie dodaj czosnek, sól, pieprz i mleczko kokosowe.
  3. Na patelni podsmaż zwinięte w rulon plastry szynki. Odstaw na bok.
    Na patelni podsmaż zwinięte w rulon plastry szynki. Odstaw na bok.
  4. Na tej samej patelni połącz ze sobą sos i ugotowany makaron. Dokładnie wymieszaj.
    Na tej samej patelni połącz ze sobą sos i ugotowany makaron. Dokładnie wymieszaj.
  5. Przełóż na talerz, dodaj podsmażoną szynkę, parmezan oraz płatki chilli. Smacznego!
    Przełóż na talerz, dodaj podsmażoną szynkę, parmezan oraz płatki chilli. Smacznego!