Rwana wieprzowina gotowana przez 8 godzin w wolnowarze

Czas przygotowania
15minut
Czas gotowania
8godzin
Czas przygotowania
15minut
Czas gotowania
8godzin
Składniki
Sposób przygotowania
  1. W misce połącz ze sobą olej oraz przyprawy: kmin rzymski, ostrą i słodką paprykę oraz cynamon. Dodaj łyżeczkę brązowego cukru.
  2. Nanieś powstałą marynatę na mięso i dokładnie rozprowadź po całości. Następnie wstaw mięso na 50 minut do lodówki.
  3. Po tym czasie włóż wieprzowinę do wolnowaru, dodaj cebulę i czosnek. Zalej wodą i gotuj przez 8 godzin. Gotowe mięso będziesz mogła podzielić na mniejsze kawałki bez większych problemów, uzyskując efekt szarpanej wieprzowiny.
  4. A dzięki temu przygotujesz: pyszną pizzę…
  5. … smaczną sałatkę…
  6. …i oryginalną kanapkę.