Mega szaszłyki z indyka prosto z piekarnika

Dawno nie było tu takiej przekąski, dlatego postanowiliśmy nadrobić zaległości. Oto pyszne szaszłyki z indyka w rozmiarze XXL!

Zobacz także: Szybkie, fitowe i genialne sushi z łososiem

Mega szaszłyki z indyka2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Mega szaszłyki z indyka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
    W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
  2. Podziel cukinię na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster cukinii i kulkę z mięsnej mieszanki.
    Podziel cukinię na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster cukinii i kulkę z mięsnej mieszanki.
  3. Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×