in , , ,

Mega szaszłyki z indyka prosto z piekarnika

Dawno nie było tu takiej przekąski, dlatego postanowiliśmy nadrobić zaległości. Oto pyszne szaszłyki z indyka w rozmiarze XXL!

Zobacz także: Szybkie, fitowe i genialne sushi z łososiem

Mega szaszłyki z indyka
Mega szaszłyki z indyka
2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
    W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
  2. Podziel bakłażana na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster bakłażana i kulkę z mięsnej mieszanki.
    Podziel bakłażana na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster bakłażana i kulkę z mięsnej mieszanki.
  3. Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!