Wirtualna Polska

Mega szaszłyki z indyka prosto z piekarnika

Mega szaszłyki z indyka prosto z piekarnika

Dawno nie było tu takiej przekąski, dlatego postanowiliśmy nadrobić zaległości. Oto pyszne szaszłyki z indyka w rozmiarze XXL!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Szybkie, fitowe i genialne sushi z łososiem

Mega szaszłyki z indyka2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Mega szaszłyki z indyka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
    W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Podziel cukinię na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster cukinii i kulkę z mięsnej mieszanki.
    Podziel cukinię na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster cukinii i kulkę z mięsnej mieszanki.
  3. Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×