Kategorie DaniaFitKolacjePrzepisy

Mega szaszłyki z indyka prosto z piekarnika

Dawno nie było tu takiej przekąski, dlatego postanowiliśmy nadrobić zaległości. Oto pyszne szaszłyki z indyka w rozmiarze XXL!

Zobacz także: Szybkie, fitowe i genialne sushi z łososiem

Mega szaszłyki z indyka2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Mega szaszłyki z indyka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
    W misce połącz ze sobą: mięso mielone, cebulę, natkę pietruszki, kmin rzymski, paprykę słodką, czosnek suszony, oliwę z oliwek, sól oraz pieprz.
  2. Podziel bakłażana na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster bakłażana i kulkę z mięsnej mieszanki.
    Podziel bakłażana na plastry. Następnie nadziej na szaszłyki plaster bakłażana i kulkę z mięsnej mieszanki.
  3. Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Gotowe szaszłyki wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!
Mega szaszłyk z indykiem

Trochę poprzeplataliśmy indyka i bakłażana, uzyskując wymarzony szaszłyk w gigantycznym rozmiarze 👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/252847

Opublikowany przez Pyszności Fit Piątek, 10 maja 2019
252847