Szaszłyki z mięsa wołowego

szaszłyki z mięsa wołowego

Jeśli zastanawiasz się, jak przygotować idealne szaszłyki, trafiłaś w odpowiednie miejsce. Co więcej, pokażemy Ci jak je zrobić w błyskawicznym tempie 😉

Nasze szaszłyki z mięsa wołowego i warzyw przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Błyskawiczny omlet bananowy

Szaszłyki z mięsa wołowego4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Szaszłyki z mięsa wołowego
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.
Szaszłyki

Sposób przygotowania:

  1. Podziel mięso na mniejsze kawałki.
    Podziel mięso na mniejsze kawałki.
  2. Następnie połącz je z: sosem sojowym, oliwą z oliwek, cukrem trzcinowym, solą, pieprzem oraz czosnkiem. Dokładnie wymieszaj i odstaw do lodówki na 2 godziny.
    Następnie połącz je z: sosem sojowym, oliwą z oliwek, cukrem trzcinowym, solą, pieprzem oraz czosnkiem. Dokładnie wymieszaj i odstaw do lodówki na 2 godziny.
  3. Czas przygotować szaszłyki. W tym celu nawlecz na patyk naprzemiennie: mięso, czerwoną cebulę, zieloną paprykę i pieczarkę.
    Czas przygotować szaszłyki. W tym celu nawlecz na patyk naprzemiennie: mięso, czerwoną cebulę, zieloną paprykę i pieczarkę.
  4. Piecz szaszłyki w Ovi przez 10 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Piecz szaszłyki w Ovi przez 10 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×