tarta z cukinią i łoosiem
Kategorie PrzekąskiPrzepisy

Tarta z cukinią i łososiem

Tarta z cukinią i łososiem to sprawdzony przepis zarówno na ciekawą przekąskę na ciepło podczas spotkania znajomych, jak i smaczną kolację dla całej rodziny. Po prostu nie można się jej oprzeć!

Ciekawych kształtów naszej tarcie nadał Zoodler marki Philips.

Zobacz także: Zoodlerowe placki ziemniaczane z gulaszem

Tarta z cukinią i łososiem4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Tarta z cukinią i łososiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Potnij cukinię na grubsze kawałki, po czym podziel je jeszcze na pół.
    Potnij cukinię na  grubsze kawałki, po czym podziel je jeszcze na pół.
  2. Czas przygotować jajeczną mieszankę. W tym celu połącz w misce: jajka, sól, pieprz, szczypiorek i śmietankę.
    Czas przygotować jajeczną mieszankę. W tym celu połącz w misce: jajka, sól, pieprz, szczypiorek i śmietankę.
  3. Na okrągłym cieście francuskim ułóż kawałki cukinii (tak jak na zdjęciu poniżej). Wystającą część ciasta posmrauj jajkiem i zwiń do środka.
    Na okrągłym cieście francuskim ułóż kawałki cukinii (tak jak na zdjęciu poniżej). Wystającą część ciasta posmrauj jajkiem i zwiń do środka.
  4. Teraz czas wypełnić środek naszej tarty. Ułóż tu zzoodlowaną cukinię, łososia i czerwoną cebulę.
    Teraz czas wypełnić środek naszej tarty. Ułóż tu zzoodlowaną cukinię, łososia i czerwoną cebulę.
  5. Dodaj jajeczną mieszankę i mini kółeczka wycięte z ciasta francuskiego. Całość wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Dodaj jajeczną mieszankę i mini kółeczka wycięte z ciasta francuskiego. Całość wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!
Tarta z cukinią i łososiem

Tarta z cukinią i łososiem w naszej kuchni zamieniła się w piękny kwiat 😍🌼👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/291690SPRZĘT ➡️ Zoodler marki Philips ➡️ https://pysznosci.co/2TgH7dP

Opublikowany przez Pyszności Czwartek, 19 marca 2020
291690