TATAR ZE ŚLEDZIKA

Porcje
4
Porcje
4
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Filety śledziowe zalej wodą odstaw na chwilę.
  2. W misce połącz ze sobą: czerwoną cebulę, jabłko, pieczarki marynowane oraz ogórki kiszone.
  3. Jako kolejne składniki dodaj pokrojonego śledzia, musztardę francuską, szczypiorek, pieprz i miód.
  4. Nie zapomnij również o soku z cytryny.
  5. Przy pomocy formy uformuj kopiec. Na wierzchu ułóż plaster jabłka.
  6. Udekoruj jak na zdjęciu poniżej i to wszystko!
Tatar ze śledzika
Tatar ze śledzika

Jak święta Bożego Narodzenia to i na stole musi być rybka 🐟❄️ Lekki tatar ze śledzika odnajdzie się w tej roli doskonale 👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/229603

Posted by Pyszności Fit on Tuesday, December 4, 2018