Tort z blendera z owocami

Porcje
9
Porcje
9
Składniki
Ciasto
Masa
Sposób przygotowania
  1. W blenderze próżniowym połącz: ugotowaną komosę ryżową, jajka, olej kokosowy, mleko migdałowe,
  2. …cukier kokosowy, kakao, sodę oczyszczoną i espresso. Po połączeniu składników przełóż mieszankę do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 60 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie przygotuj krem. W tym celu zmiksuj: mocno schłodzone mleko kokosowe, ekstrakt waniliowy i erytrytol.
  4. Upieczone i ostudzone ciasto podziel w poziomie na dwie części. Rozprowadź na spodzie połowę masy.
  5. Teraz ułóż na wierzchu drugą część ciasta i dodaj pozostały krem. Na koniec udekoruj świeżymi owocami.
  6. Smacznego!
Tort z blendera z owocami
Mega smaczny tort z blendera z owocami to prawdziwe dzieło sztuki, które genialnie smakuje ❤️🍰

Wielkimi krokami zbliża się Dzień Matki, dlatego z tej okazji przygotowaliśmy słodką niespodziankę, którą możecie podarować swojej ukochanej mamie ❤️🍰😍 Nasz torcik w szybki i prosty sposób przygotujecie w blenderze 👍SPRZĘT ➡️ Blender próżniowy marki Philips ➡️ https://pysznosci.co/3a3MEv5PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/297624

Posted by Pyszności on Monday, May 25, 2020