Kategorie Śniadania

Tostowe muffiny śniadaniowe

Skończyły Ci się pomysły na pyszne śniadanie dla całej rodziny? Nasze tostowe muffiny sprawdzą się w tej roli doskonale!

TOSTY Z FOREMKI PYSZNOŚCI6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
TOSTY Z FOREMKI PYSZNOŚCI
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Główne składniki
Masło ziołowe

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni podsmaż boczek.
    Na patelni podsmaż boczek.
  2. Następnie przygotuj szpinak, podsmażając go na patelni z masłem i czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem.
    Następnie przygotuj szpinak, podsmażając go na patelni z masłem i czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Czas przygotować masło ziołowe. W tym celu połącz: masło, czosnek, parmezan, pietruszkę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Czas przygotować masło ziołowe. W tym celu połącz: masło, czosnek, parmezan, pietruszkę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  4. Na chlebie rozprowadź masło ziołowe i umieść w formie do pieczenia.
    Na chlebie rozprowadź masło ziołowe i umieść w formie do pieczenia.
  5. Dodaj podsmażony boczek, przygotowany szpinak i jajka. Następnie wstaw do piekarnika na ok. 10 minut, temp. 170 stopni Celsjusza. Posyp posiekanym szczypiorkiem.
    Dodaj podsmażony boczek, przygotowany szpinak i jajka. Następnie wstaw do piekarnika na ok. 10 minut, temp. 170 stopni Celsjusza. Posyp posiekanym szczypiorkiem.
  6. Smacznego!
    Smacznego!
Tostowe muffiny śniadaniowe

Takie tosty śniadaniowe moglibyśmy jeść na okragło, a Wy? 😋🍞😍PRZEPIS ➡️ https://pysznosci.pl/228741

Publiée par Pyszności sur Mardi 2 octobre 2018