in

Tostowe muffiny śniadaniowe

Skończyły Ci się pomysły na pyszne śniadanie dla całej rodziny? Nasze tostowe muffiny sprawdzą się w tej roli doskonale!

TOSTY Z FOREMKI PYSZNOŚCI
TOSTY Z FOREMKI PYSZNOŚCI
6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu
Główne składniki
Masło ziołowe

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni podsmaż boczek.
    Na patelni podsmaż boczek.
  2. Następnie przygotuj szpinak, podsmażając go na patelni z masłem i czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem.
    Następnie przygotuj szpinak, podsmażając go na patelni z masłem i czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Czas przygotować masło ziołowe. W tym celu połącz: masło, czosnek, parmezan, pietruszkę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Czas przygotować masło ziołowe. W tym celu połącz: masło, czosnek, parmezan, pietruszkę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  4. Na chlebie rozprowadź masło ziołowe i umieść w formie do pieczenia.
    Na chlebie rozprowadź masło ziołowe i umieść w formie do pieczenia.
  5. Dodaj podsmażony boczek, przygotowany szpinaki jajka. Następnie wstaw do piekarnika na ok. 10 minut, temp. 170 stopni Celsjusza.
    Dodaj podsmażony boczek, przygotowany szpinaki jajka. Następnie wstaw do piekarnika na ok. 10 minut, temp. 170 stopni Celsjusza.
  6. Smacznego!
    Smacznego!