TOSTY Z FOREMKI PYSZNOŚCI

Porcje
6
Porcje
6
Składniki
Główne składniki
Masło ziołowe
Sposób przygotowania
  1. Na patelni podsmaż boczek.
  2. Następnie przygotuj szpinak, podsmażając go na patelni z masłem i czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Czas przygotować masło ziołowe. W tym celu połącz: masło, czosnek, parmezan, pietruszkę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  4. Na chlebie rozprowadź masło ziołowe i umieść w formie do pieczenia.
  5. Dodaj podsmażony boczek, przygotowany szpinak i jajka. Następnie wstaw do piekarnika na ok. 10 minut, temp. 170 stopni Celsjusza. Posyp posiekanym szczypiorkiem.
  6. Smacznego!
Tostowe muffiny śniadaniowe
Tostowe muffiny śniadaniowe

Takie tosty śniadaniowe moglibyśmy jeść na okragło, a Wy? 😋🍞😍PRZEPIS ➡️ https://pysznosci.pl/228741

Publiée par Pyszności sur Mardi 2 octobre 2018