Truskawkowe lody z blendera

truskawkowe lody z blendera

Truskawkowe lody z blendera to „must have” tego lata. Przygotujesz je w mgnieniu oka i to w bardzo prosty sposób. Efekt końcowy będzie fenomenalny!

Nasze domowe lody przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Smoothie dwa smaki

Truskawkowe lody z blendera10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Truskawkowe lody z blendera
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od zalania wrzątkiem orzechów nerkowca na 30 minut. Po czym odlej wodę.
    Cały proces rozpocznij od zalania wrzątkiem orzechów nerkowca na 30 minut. Po czym odlej wodę.
  2. Teraz wystarczy, że połączysz truskawki, mleczko kokosowe, miód i wcześniej przygotowane orzechy nerkowca.
    Teraz wystarczy, że połączysz truskawki, mleczko kokosowe, miód i wcześniej przygotowane orzechy nerkowca.
  3. Przelej mieszankę do formy na lody, po czym mroź przez całą noc.
    Przelej mieszankę do formy na lody, po czym mroź przez całą noc.
  4. Następnego dnia zanurz każdego loda w roztopionej czekoladzie. Przy pomocy tego smakołyka zrób dodatkowo ślaczki na każdym lodzie.
    Następnego dnia zanurz każdego loda w roztopionej czekoladzie. Przy pomocy tego smakołyka zrób dodatkowo ślaczki na każdym lodzie.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×