Wirtualna Polska

Warzywne tosty z piekarnika

Warzywne tosty z piekarnika

Warzywne tosty z piekarnika to idealny pomysł na smaczną i szybką kolację. O czym już za moment sama się przekonasz. Po prostu palce lizać!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Zobacz także: Chalupas z mięsem

Warzywne tosty z piekarnika
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Warzywne tosty z piekarnika
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Potnij czerwoną cebulę, czerwoną paprykę i pomidora w drobną kostkę. Następnie połącz w jednej misce i dopraw solą, pieprzem oraz oregano.
    Potnij czerwoną cebulę, czerwoną paprykę i pomidora w drobną kostkę. Następnie połącz w jednej misce i dopraw solą, pieprzem oraz oregano.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. W małej misce połącz sos barbecue i sos słodko-kwaśny.
    W małej misce połącz sos barbecue i sos słodko-kwaśny.
  3. Ułóż kawałki chleba w formie do pieczenia. Rozsmaruj mieszankę sosów, dodaj miks warzyw i posyp mozzarellą. Tak przygotowane tosty zapiekaj w piekarniku przez 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Ułóż kawałki chleba w formie do pieczenia. Rozsmaruj mieszankę sosów, dodaj miks warzyw i posyp mozzarellą. Tak przygotowane tosty zapiekaj w piekarniku przez 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Gotowe tosty podawaj z posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!
    Gotowe tosty podawaj z posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×