Kategorie Przekąski

Wędzone kieszonki

Takie kieszonki moglibyśmy jeść na okrągło, a Ty? ?

Wędzone kieszonki2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wędzone kieszonki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Owiń kawałki sera w szynkę.
    Owiń kawałki sera w szynkę.
  2. Następnie podziel ciasto francuskie na kilka pasów i ułóż na każdym szynkę i ser. Posyp tymiankiem i zwiń.
    Następnie podziel ciasto francuskie na kilka pasów i ułóż na każdym szynkę i ser. Posyp tymiankiem i zwiń.
  3. Każdą kieszonkę ponacinaj i posmaruj roztrzepanym jajkiem.
    Każdą kieszonkę ponacinaj i posmaruj roztrzepanym jajkiem.
  4. Posyp tymiankiem i czosnkiem. Następnie wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Posyp tymiankiem i czosnkiem. Następnie wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
Wędzone kieszonki

Co można ukryć w jadalnych kieszonkach? Oczywiście same przysmaki 😀PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/249665

Opublikowany przez Pyszności Czwartek, 28 lutego 2019
249665