×

Wegański sernik na zimno z mango

Wegański sernik na zimno z mango i malinami to genialna receptura, która skradnie Twoje serce od pierwszego kęsa. Skąd to wiemy? Z własnego doświadczenia, w końcu jesteśmy największymi fanami tego przepisu 😉

Wszystkie warstwy sernika przygotowaliśmy w blenderze ręcznym OnTheGo Philips.

Zobacz także: Wegańska tarta czekoladowa

 

Sernik na zimno z mango6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Sernik na zimno z mango
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Warstwa mango
Warstwa malinowa

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania spodu. W tym celu zblenduj: płatki owsiane, wiórki kokosowe, olej kokosowy i suszone daktyle. Przełóż mieszankę na dno formy do pieczenia i wstaw do lodówki.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania spodu. W tym celu zblenduj: płatki owsiane, wiórki kokosowe, olej kokosowy i suszone daktyle. Przełóż mieszankę na dno formy do pieczenia i wstaw do lodówki.
  2. W międzyczasie przygotuj warstwę z mango, miksując ze sobą: orzechy nerkowca, mango, olej kokosowy i syrop klonowy.
    W międzyczasie przygotuj warstwę z mango, miksując ze sobą: orzechy nerkowca, mango, olej kokosowy i syrop klonowy.
  3. Przełóż powstały miks do formy i wstaw do lodówki na 2 godziny.
    Przełóż powstały miks do formy i wstaw do lodówki na 2 godziny.
  4. Po tym czasie przygotuj malinową warstwę, łącząc: orzechy nerkowca, maliny, olej kokosowy i syrop klonowy.
    Po tym czasie przygotuj malinową warstwę, łącząc: orzechy nerkowca, maliny, olej kokosowy i syrop klonowy.
  5. Przenieś do formy i wstaw ponownie do lodówki na 2 godziny.
    Przenieś do formy i wstaw ponownie do lodówki na 2 godziny.
  6. Smacznego!
    Smacznego!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

Wybrane dla Ciebie

16 pysznych przepisów na serniki. Z pewnością pobiegniesz do sklepu po składniki!

Przed Tobą przepisy na fantastyczne, nietypowe serniki, które podbiją serca Twoich gości i błyskawicznie znikną ze stołów. #1 Sernik z brzoskwiniami Klasyczny sernik z dodatkiem słodkich brzoskwiń z pyszną polewą na górze. Idealny przepis na każdą okazję! #2 Wegański sernik na zimno z mango Pyszny i orzeźwiający sernik, który będzie fantastyczną alternatywą dla tradycyjnych, serowych […]

corstini cotto z pesto

Crostini cotto z pesto z rukoli

Crostini cotto z pesto z rukoli i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaserwować swoim bliskim przepyszną kolację. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Pesto z rukoli do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze ręcznym On the Go marki Philips. Zobacz także: Roladki z kurczaka z duszonym porem

tęczowy sernik na zimno

Tęczowy sernik na zimno

Tęczowy sernik na zimno to gotowa receptura na niebanalny i przepyszny jednocześnie deser dla całej rodziny. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Zobacz także: Niebieski deser z borówkami

Pieczony pasztet wegański

Pieczony pasztet wegański stanie się Twoim ulubionym. Wystarczy, że raz go skosztujesz, a od razu staniesz się jego ogromną fanką. Palce lizać! Nasz pasztet przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby 

wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół – i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaskoczyć swoich bliskich pyszną ucztą. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Naszą kiełbasę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Pesto koperkowe z zoodlowaną cukinią

wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy to nasza kolejna propozycja na wielkanocny stół. Możesz połączyć ją m.in. z ugotowanymi na twardo jajkami. Twoi bliscy będą zachwyceni. Naszą pastę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby  

zamknij