Wege gratin

Jeśli kochasz warzywa i nie wyobrażasz sobie idealnego dania bez ich użycia, ten przepis powstał z myślą o Tobie. Same pyszności ❤️

Wege gratin 6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wege gratin
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Obierz i pokrój w cienkie plastry wszystkie warzywa.
    Obierz i pokrój w cienkie plastry wszystkie warzywa.
  2. Następnie umieść je w formie do pieczenia jak na zdjęciu poniżej.
    Następnie umieść je w formie do pieczenia jak na zdjęciu poniżej.
  3. Nie zapomnij również o przygotowaniu zdrowego i pysznego sosu. W tym celu połącz ze sobą: mleko kokosowe, parmezan, suszony tymianek, czosnek, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Nie zapomnij również o przygotowaniu zdrowego i pysznego sosu. W tym celu połącz ze sobą: mleko kokosowe, parmezan, suszony tymianek, czosnek, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  4. Przelej sos do formy i wstaw do piekarnika na 55 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Przelej sos do formy i wstaw do piekarnika na 55 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×