×

Wege kiełbasa na wielkanocny stół

Wege kiełbasa na wielkanocny stół – i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaskoczyć swoich bliskich pyszną ucztą. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Naszą kiełbasę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips.

Zobacz także: Pesto koperkowe z zoodlowaną cukinią

Wege kiełbasa4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wege kiełbasa
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Aby przygotować kiełbasę w stylu wege, połącz w dużej misce: groch łuskany, soczewicę, włoszczyznę, pestki słonecznika, słodką paprykę, suszony majeranek, czosnek, sól i pieprz.
    Aby przygotować kiełbasę w stylu wege, połącz w dużej misce: groch łuskany, soczewicę, włoszczyznę, pestki słonecznika, słodką paprykę, suszony majeranek, czosnek, sól i pieprz.
  2. Zblenduj na jendolitą masę.
    Zblenduj na jendolitą masę.
  3. Do mieszanki nie zapomnij dodać siemię lnianie w zmielonej formie.
    Do mieszanki nie zapomnij dodać siemię lnianie w zmielonej formie.
  4. Powstały miks umieść na papierze do pieczenia i zwiń w rulon.
    Powstały miks umieść na papierze do pieczenia i zwiń w rulon.
  5. Tak zabezpieczoną kiełbasę umieść w piekarniku na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Tak zabezpieczoną kiełbasę umieść w piekarniku na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

Wybrane dla Ciebie

corstini cotto z pesto

Crostini cotto z pesto z rukoli

Crostini cotto z pesto z rukoli i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaserwować swoim bliskim przepyszną kolację. Ślinka cieknie od samego patrzenia! Pesto z rukoli do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze ręcznym On the Go marki Philips. Zobacz także: Roladki z kurczaka z duszonym porem

Pieczony pasztet wegański

Pieczony pasztet wegański stanie się Twoim ulubionym. Wystarczy, że raz go skosztujesz, a od razu staniesz się jego ogromną fanką. Palce lizać! Nasz pasztet przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby 

wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy

Wege pasta z ciecierzycy to nasza kolejna propozycja na wielkanocny stół. Możesz połączyć ją m.in. z ugotowanymi na twardo jajkami. Twoi bliscy będą zachwyceni. Naszą pastę przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego On the Go marki Philips. Zobacz także: Jajka faszerowane na 3 sposoby  

tiramisu w nowej odsłonie

Tiramisu w nowej odsłonie

Tiramisu to chyba najbardziej znany deser na całym świecie. Nic więc dziwnego, że na przestrzeni lat powstało wiele wariacji na jego temat. My również postanowiliśmy zaszaleć i oto co nam wyszło 😍 W przygotowaniu deseru pomógł nam blender ręczny OnTheGo marki Philips. Zobacz także: Malinowy sernik na spodzie z herbatników

malinowy sernik na spodzie z herbatników

Malinowy sernik na spodzie z herbatników

Malinowy sernik na spodzie z herbatników to sprawdzony przepis na smaczny i prosty deser, któremu nie sposób odmówić. Wiemy o tym najlepiej z własnego doświadczenia ? Spód naszego sernika przygotowaliśmy przy pomocy blendera ręcznego OnTheGo Philips. Zobacz także: Sernik ombre z borówkami na zimno

pietruszkowe risotto z kruszonką podane w pieczarkach

Pietruszkowe risotto z kruszonką podane w pieczarkach

Pietruszkowe risotto z kruszonką podane w pieczarkach to pomysł na niezwykłe danie, które z pewnością zachwyci Twoich gości. Tego nie możesz przegapić 😉 Pyszne pieczarki z pieczarkowym risotto przygotowaliśmy w OVI SMART marki Philips. Zobacz także: Zapiekane bułki z serem i boczkiem

zamknij